woensdag 20 september 2017

Killa Beez - The Challengers

Zo de kop is eraf . Dames 2 speelde uit tegen killA Beez. Zeer jonge fanatieke en gretige Engelssprekende dames. Helaas maar 1 scheidsrechter aanwezig. Wij hadden de pech dat onze vaste coach er niet bij kon zijn maar dat onze speelster Sandra, die geblesseerd is, hem prima verving. Ook zonder Danielle moesten we het doen, dus we hadden 8 speelsters op het wedstrijdformulier staan. Het begon goed. Wij verdedigden man to man . De stand na het eerste kwart 9-18 Tweede kwart kwamen ze terug met een goed afstandsschot. Wij scoorden bitter weinig. Misten makkelijk ballen en vrije lay ups, dus de ruststand bracht 23-22. Na rust gingen we zone spelen. De tegenpartij mtm hele veld en we werden onder druk gezet. We losten het op, door 4 op een rij te spelen, wat goed uitpakte. We hadden geluk dat onze eigen bondsscheidsrechter Armando mee mocht fluiten, want 1 scheidsrechter was voor deze party te weinig. Best veel niet gefloten fouten (toch Maxime? ) Armando kon dat toch ook niet meer aanzien denk ik en deed zijn inval fluitbeurt prima. De foutenlast liep op bij de tegenparty. Wij totaal over de hele wedstrijd 12 tegen 24 fouten voor hun. Gelukkig hebben we super goed gebruik gemaakt van de vrije worplijn in de laatste minuten. Met een geringe voorsprong konden zowel Lisanne als Mireille steeds onze voorsprong waarborgen. Als er een fout gemaakt werd 2 x erin schieten is echt klasse. Zo bleven we overeind tot de laatste minuut. 52-56. Een hele leuke wedstrijd maar het was extra leuk dat we deze, met een mooie verdiende overwinning hebben kunnen afsluiten. Ria